• English
Hjem | Aktuelt | HR-Industries – alt at vinde og intet at tabe

”Bare spring ud i det hos HR-Industries – du har alt at vinde og intet at tabe”

Er Maries råd til andre.

”Bare spring ud i det hos HR-Industries – du har alt at vinde og intet at tabe,” er Maries råd til andre.

Marie er meget positiv over sin ansættelse hos HR-Industries, som ifølge hende selv, har bragt meget godt med sig.

Tidligere har Marie været ansat i et andet vikarbureau, men oplevede ikke den samme service. Marie mener, at de andre godt kunne lære noget af HR-Industries. ”Det gik så superhurtigt, og jeg følte ikke, at jeg bare var et nummer i rækken. Det var et meget personligt forløb, hvor de lyttede til mine behov,” siger Marie.

Som nyuddannet logistikøkonom kom Marie til HR-Industries for at få hjælp til ansættelse i en bestemt virksomhed, men da det glippede, var Henrik hurtig til at hive fat i hende, fortæller hun.

Marie kom hurtigt i en ny projektansættelse hos et andet firma. ”Jeg tror ikke engang, at min nuværende chef har set mit CV. Jeg kom ind bare på Henriks anbefaling,” griner Marie.

Marie udtrykker stor glæde over den projektansættelse, som HR-Industries har skaffet hende. ”Jeg har fået referencepersoner, netværk og noget på CV’et – jeg har faktisk også fået en flot uddannelse på mit nuværende arbejde, mens jeg har fået løn. En uddannelse, som ellers er ret dyr,” siger Marie glad.

”Og selvom jeg måske ikke får en fastansættelse her, så kommer den tid ikke skidt igen. Jeg har absolut ikke fortrudt, at jeg blev ansat hos HR-Industries.”

Marie O. – indkøber