• English
Hjem | Jobopslag | 2 montører til direkte fastansættelse i spændende Randersvirksomhed

Hvis du drømmer om at arbejde med opbygning af det allernyeste indenfor komplette maskinanlæg er dette måske noget for dig – og at det sker i nye lyse og velindrettede produktionslokaler, kan vel kun være et plus… 🙂

Virksomheden har to jobåbninger for kompetente montører:

  • Én med erfaring i el-teknisk montage, herunder tavlemontage – og
  • Én med stor mekanisk montageerfaring.

Om jobbet og dig som ansøger

Du er vild med opbygning af komplekse maskiner, og du er nysgerrig på teknisk fejlfinding. Du kan være med i arbejdet fra starten af et projekt til opgaven er helt færdig. Hele vejen. Opgaverne strækker sig fra små opgaver til komplette maskiner i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller måske mekaniker, industritekniker eller smed. En el-teknisk eller mekanisk baggrund.

Du vil få mekaniske eller el-tekniske montage- og fejlfindingsopgaver – alt ud fra din faglighed, da virksomheden lægger vægt på, at kvalitetsstandarden i arbejdsudførelsen er høj.

Du kan se frem til at få gode kollegaer – også fra andre faggrupper end dine montagekollegaers. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ingeniører og andre teknikere, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge de større komplekse fødevaremaskiner. Det tætte samarbejde mellem de forskellige faggrupper er også med til at udvikle de nye ideer, som bygges videre på…

Du behøver ikke være verdensmester allerede nu. Virksomheden har erfaring med god sidemandsoplæring, så du hjælpes godt på vej.

Virksomheden og dens muligheder
Randersvirksomheden, der bygger specialmaskiner til industrien, har kvalitet, effektivitet og overholdelse af deadlines som nøgleord. Medarbejderne arbejder i små teams med det sidste nye indenfor specialmaskiner og robotter, samt implementering af den nyeste teknologi. Virksomheden værdsætter godt håndværk og medarbejdernes sans for detaljer, da virksomheden følger visionen og er på en spændende vækstrejse. Der tilbydes fleksibel mødetid og spændende, meget selvstændige og varierede arbejdsopgaver.

Fastansættelse via HR-Industries
Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning
Ved spørgsmål til jobbet kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund på 8642 3540 eller kig forbi kontoret i Randers på alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ Anfør jobnr.: 56384.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. Angiv også job-.nr., når du bliver spurgt om det.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs
Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

2 montører til direkte fastansættelse i spændende Randersvirksomhed