• English
Hjem | Jobopslag | 2 spændende og alsidige jobs. Medarbejder til opbygning af specialmaskiner og robotter

HR-Industries søger montører til el-og mekaniskmontage med en baggrund som automatiktekniker, klejnsmed, automekaniker eller maskinmester til virksomhed ved Silkeborg.

Virksomheden: I denne virksomhed ved Silkeborg, som bygger specialmaskiner til industrien, er kvalitet, effektivitet og overholdelse af deadlines nøgleordene. Virksomheden lægger stor vægt på deres ansattes sikkerhed i en hverdag, som er præget af både højt tempo og højt humør. Medarbejderne arbejder i små teams med det sidste nye indenfor specialmaskiner og robotter, samt implementering af den nyeste teknologi. Virksomheden værdsætter godt håndværk og medarbejdernes sans for detaljer, da virksomheden er på en spændende vækstrejse med højtprofilerede danske og internationale kunder. Der tilbydes fleksibel mødetid og spændende, meget selvstændige og varierede arbejdsopgaver.

Jobbet:  Dine opgaver bliver både el- og mekaniskmontage. Hovedvægten ligger på den mekaniskmontage på komplekse, intelligente kunde tilpassede maskiner og produktionslinjer. Jobbet kræver sans for detalje og finish. Du vil selvfølgelig få den nødvendige oplæring i virksomhedens montageafdeling. Det er en virksomhed, hvor der er ordnede forhold med fokus på en sund balance mellem familie- og arbejdsliv, fleks ordning og indflydelse på egne opgaver. Det er en fast stilling som dog starter med et Try and Hire forløb.

Personlig profil:  Du har en baggrund som automatiktekniker, Klejnsmed eller automekaniker med el-montage erfaring eller du kan have en maskinmesterbaggrund og kan se muligheder i en stor international organisation. Du skal kunne se dig selv bygge maskiner og produktionslinjer i værkstedet i samarbejde med andre montør, tekniker og ingeniør. Du er holdspiller og kan arbejde i teams, er målrettet og sætter en ære i at dit område er velfungerende.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen:
Spørgsmål om jobbet stilles til Glenn Andersen, HR-Industries A/S, på telefon 86423540 mellem 8:00 og 16:00

Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb. Søg derfor straks jobbet.

SØG STILLINGEN: (job nr.56297)
Ansøgning kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen.

2 spændende og alsidige jobs. Medarbejder til opbygning af specialmaskiner og robotter