• English
Hjem | Jobopslag | 3 vedligeholdsteknikere: 2 til fast daghold, 1 til fast aftenhold…

HR-Industries søger flere vedligeholdsteknikere/reparatører til virksomhed vest for Horsens.

Vedligeholdelsesteamet opnormeres og det er muligt at vælge sig ind på dét hold, der matcher dine muligheder og ønsker til arbejdstiden.

Her er der tale om et spændende og udfordrende job, hvor du kommer til at arbejde bredt og kommer omkring såvel fejlfinding på og reparation af maskinudstyr af både el og mekanisk art. Du vil arbejde med optimering af anlæggets drift og der bliver lyttet til dine tanker og ideer om det samme. Kandidater, der kan programmere PLC’ere er også interessante.

Om stillingen:
Virksomheden har et konstant fokus på at bevare og forbedre det gode arbejdsklima med positive og engagerede kolleger. Du vil få et interessant og meget varieret job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international koncern med ambitiøse målsætninger.

Her er der tale om faste stillinger, der starter i Try and Hire-forløb, hvor du er tilknyttet det aktuelle arbejdshold. Du kommer til, at indgå i en højt specialiseret gruppe af mekanikere, smede, elektrikere og automatikteknikere, hvor arbejdsopgaverne blandt andet er at udføre forebyggende vedligeholdelsesarbejde, at fejlfinde og at optimere anlægget. Alt i tæt samarbejde med det øvrige tekniske team.

Et af virksomhedens fokusområder er Systematisk Vedligehold. Det er derfor vigtigt, at du brænder for at vedligeholde og udvikle automationsløsninger indenfor tekniske anlæg.

Faglige og personlige kompetencer:
Du har en evt. relevant mekanisk eller el-faglig uddannelse og erfaring inden for industrien. Du forventes at have erfaring fra tidligere vedligeholdelsesjob (eller interesse i dette) og at kunne kommunikere på alle niveauer. Du er som den ideelle kandidat både engageret og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt og bevarer overblikket i pressede situationer.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN:
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ – job nr. 55699
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

3 vedligeholdsteknikere: 2 til fast daghold, 1 til fast aftenhold…