• English
Hjem | Jobopslag | Aarhus – El montør søges til eftertragtet virksomhed i rivende udvikling

Drømmer du om at arbejde med det allernyeste indenfor komplette maskinanlæg i en større virksomhed i fortsat vækst?

Om jobbet og dig:

Du er vild med montering af el og teknisk montage på komplekse maskiner, og du er nysgerrig på teknisk fejlfinding. Du har lyst til at arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage, tavletilslutning m.m.

Du har flair for montering og opbygning af el, og du trives i et dynamisk miljø, hvor din hverdag ikke altid er ens. Du vil arbejde med tilslutning af tavler, opbygning og montering af elektriske styringer, indkøring og test udstyr og anlæg og avancerede procesmaskiner.

Du ser frem til have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montagemedarbejdere og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge større komplekse fødevaremaskiner på en virksomhed, som passer særdeles godt på deres medarbejdere.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne yderst attraktive virksomhed ved Århus, som laver store komplekse maskiner, er sikkerheden i top. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler. De tilbyder gode løn- og arbejdsforhold bl.a. med rigtigt gode flexordninger, kantine og bredt samarbejde mellem fagene.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Glenn på telefon 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøabrovej 3a, 8940 Randers SV) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 57540 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Aarhus – El montør søges til eftertragtet virksomhed i rivende udvikling