• English
Hjem | Jobopslag | Aarhus Nord: El montør søges til attraktiv virksomhed med maskinopbygning

Drømmer du om at arbejde med højteknologiske systemer indenfor el? Du vil gerne aflønnes med god løn, fordi du ved, at du er en kollega med god energi, som er dygtig til at tage imod ny oplæring.

Om jobbet og dig:

Du er vild med el-montage og samlingsarbejde på større anlæg i samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper, hvor I afleverer et færdigt produkt, som er præget af høj kvalitet og grundighed.

Du vil arbejde i en international industrivirksomhed, som lægger stor vægt på sikkerhed og gode arbejdsforhold. Du har derfor en god forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du har en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage på større anlæg.

Du er måske nyuddannet eller har en baggrund i byggebranchen, men vil ind i industrien.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus, som er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske systemer til industrien, lægger stor vægt på teamwork. Arbejdskulturen er baseret på gensidig tillid, stabilitet og frihed under ansvar. Medarbejderne adskiller sig ved deres evne til at levere innovative løsninger, som er præget af høj kvalitet og grundighed. Arbejdet udføres i virksomhedens flotte lyse produktionslokaler, hvor der er stort fokus på sikkerhed. Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Virksomheden tilbyder rigtig god løn og gode ansættelsesforhold.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver god oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Henrik Friis ved telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj Jobnr. 59969)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Aarhus Nord: El mo...