• English
Hjem | Jobopslag | Aarhus Syd: El montør søges til spændende virksomhed

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed som ved, at medarbejderne er årsagen til deres succes, og motiveres du af afvekslende el-opgaver? Vil du arbejde med maskiner og opbygning af disse?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at arbejde med montering af el og teknisk montage på maskiner, og du er nysgerrig på teknisk fejlfinding. Du har lyst til at styrke dit kendskab til el-montage med god oplæring.

Du ser frem til have gode kollegaer også fra andre faggrupper, hvor I samarbejder om at bygge større materiel til industrien.

Du har flair for montering og opbygning af el, og du trives i et dynamisk miljø, hvor din hverdag ikke altid er ens.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage.

Du er måske nyuddannet eller har en baggrund i byggebranchen, men vil ind i industrien, og håber på et godt oplæringsforløb.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov. De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes.

Kontakt og ansøgning:

Søg stillingen på https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000195

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Jørgen på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning: Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Skal vi ringe dig op, skriv navn og telefon nummer her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Aarhus Syd: El mon...