• English
Hjem | Jobopslag | Allround smed/montør søges øst for Viborg til afvekslende og spændende stilling

Drømmer du om et spændende og alsidigt job, hvor du bl.a. udarbejder kreative løsninger både med smedearbejde, men også montageopgaver?

Om jobbet og dig:

Du har måske en baggrund som mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med manuel bearbejdning bl.a. med både rustfri svejs og mekanisk montage og opbygning.

Du drømmer om muligheder for at udvikle dig fagligt og personlig i et spændende job med stor grad af selvstændighed og frihed, hvor hverdagen byder på mange forskellige opgaver.

Da du er selvkørende, er du god til at planlægge din egen tid. Du er selvstændig, men du er heller ikke bange for at få og give gode råd og at sparre sammen med dine gode kollegaer.

Du vil nyde, at der tilmed kan komme rejsedage på tale, da du gerne vil arbejde med kunder på flere niveauer.

Da du er en stabil og vellidt medarbejder, vil du have et skønt job med gode forhold med både kantine, flextid og en fornuftig løn.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed øst for Viborg, som udvikler kundetilpassede proceslinjer til fødevareindustrien, værner om deres ansatte med ordnede forhold. Virksomheden betragter ikke sig selv som kun leverandør af udstyr, men også som leverandør af kreative løsninger og design. Medarbejderne er derfor meget løsningsorienterede i deres arbejdsprocesser. Ånden i hele organisationen er jordnær, hvor der er kort fra tanke til handling. Virksomhedens fokus er på at være fleksibel og hurtig, hvilket giver tilfredse kunder, også på internationalt niveau. Medarbejderne værdsættes bl.a. med personalegoder i form af kantine samt flextid.

Fastansættelse gennem HR-Industries

Du vil blive ansat i et forløb gennem HR-Industries, hvor den første periode er gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Denne fastansættelsesmetode er populær, da både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Vi er din sparringspartner i alle faser af prøveperioden og fastansættelsen, så vi sikrer os, at du er tilpas med ansættelsen, efter du har lært dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58536) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Allround smed/mont...