• English
Hjem | Jobopslag | Alsidig produktionsmedarbejder til klargøring på værksted

Går du efter fast job i en virksomhed som ved, at medarbejderne er årsagen til deres succes og derfor har et supergodt arbejdsmiljø?

Om jobbet og dig:

Du vil have gode kollegaer, hvor I med en behagelig omgangstone hjælper hinanden også med forefaldende arbejde i afdelingen/virksomheden, for du har flair for generelt værkstedsarbejde. Jobbet vil være med klargøring af materialer m.m. til et team af montagemedarbejdere.

Du vil få en sidemandsoplæring – uanset din erfaring og baggrund, så du kommer godt ind i jobbet. Men det fortrækkes, at du har erfaring fra industrien. Evt. med truckcertifikat, men ikke et krav.

Du vil gerne udvikle dig fagligt i en virksomhed, som hele tiden er i udvikling og på vej nye steder hen. Du vil have en arbejdsplads, hvor god arbejdsindsats, faglig stolthed og sans for kvalitet er i højsæde.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed syd for Aalborg laver maskiner til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job  56111. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Alsidig produktionsmedarbejder til klargøring på værksted