• English
Hjem | Jobopslag | Automatiktekniker / Elektriker til el-montage på maskinanlæg

Har du lyst til at arbejde med komplette maskinanlæg hos virksomhed i Randers med fortsat vækst? Hvis ja, så tjek her.

HR-Industries søger en maskinbygger på el-siden hvor du kommer til at arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette maskiner i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer. Der er opstart nu.

Dine opgaver vil primært blive:

  • Opbygning og montering af elektriske styringer
  • Indkøring og test
  • Test af udstyr og anlæg
  • Sparring
  • Fejlfinding m.m.

Udover el-styringer, installationer og andet elektrikerarbejde skal du være indstillet på at deltage i mindre mekanisk montage.

Du får et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling samt dygtige og engagerede kollegaer.

Omkring virksomheden:

Denne virksomhed i Randers, som fremstiller maskiner og anlæg til produktionsvirksomheder, har en afvekslende og dynamisk hverdag. Medarbejderne er kreative og nytænkende, og de oplever dagligt at være ansat i en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje. Den store knowhow, som de ansatte besidder, resulterer i at der udelukkende leveres kvalitetsprodukter.

Virksomheden stræber efter at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne har lyst til at være længe, og hvor nye medarbejder har lyst til at komme.

Her er der tale om en fast stilling.

Dig fagligt:

Vi forestiller os, at du har en baggrund som automatikfagtekniker, elektriker, industri-/autoelektriker, eller en faglig uddannelse som servicetekniker eller lignende. Og at du har praktisk erfaring indenfor maskinopbygning og/eller reparation samt fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg eller vil i denne retning.

Dig som person:  

Du er en udpræget holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder og dele disse med resten af teamet. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Opstart er efter aftale.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn Andersen på telefon 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/ job 57005 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Automatiktekniker ...