• English
Hjem | Jobopslag | Automatiktekniker / Elektriker til el-montage på maskinanlæg

Har du lyst til at arbejde med komplette maskinanlæg hos virksomhed i Randers med fortsat vækst?

HR-Industries søger en maskinbygger på el-siden hvor du kommer til at arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette maskiner i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer.

Dine opgaver vil primært blive:

  • Opbygning og montering af elektriske styringer
  • Indkøring og test
  • Test af udstyr og anlæg
  • Sparring
  • Fejlfinding m.m.

Udover el-styringer, installationer og andet elektrikerarbejde skal du være indstillet på at deltage i mindre mekanisk montage.

Du får et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling samt dygtige og engagerede kollegaer.

Dig fagligt:

Vi forestiller os, at du har en baggrund som automatikfagtekniker, elektriker, industri-/autoelektriker, eller en faglig uddannelse som servicetekniker eller lignende. Og at du har praktisk erfaring indenfor maskinopbygning og/eller reparation samt fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg eller vil i denne retning.

Dig som person:  

Du er en udpræget holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder og dele disse med resten af teamet. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Opstart er efter aftale.

Omkring virksomheden: Hos denne virksomhed lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Hverdagen er afvekslende, og det giver medarbejderne stor indflydelse og gode muligheder for at udvikle egne kompetencer.

Ansøgning:

HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job  55604 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald.

Spørgsmål til stillingen:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, info@hr-industries.dk hvis du har spørgsmål til denne stilling.

Automatiktekniker / Elektriker til el-montage på maskinanlæg