• English
Hjem | Jobopslag | Automatiktekniker/elektriker til elmontage og test på maskinanlæg ved Odderkanten

I denne stilling får du medansvar og indflydelse samt en udfordrende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø. Der vil være god opbakning fra gode kollegaer, og kulturen bærer præg af fleksibilitet og hjælpsomhed.

Du indgår i et montageteam og skal med både din faglighed og menneskelige egenskaber være med til at præge både virksomhedens komponent produktion samt deres maskinmontage.

Primære arbejdsopgaver i jobbet: Du vil blive tilknyttet deres elafdeling, med tavlemontage, elmontage på maskiner, test og fejlfinding af anlæg m.m. Der kan være tale om både komplekse maskiner samt standard maskiner. Evt. der kan komme lidt mekanisk montage i stillingen.

Din baggrund til jobbet: Du har en baggrund som eks. elektriker, industri-/autoelektriker, automatikfagtekniker eller har arbejdet som f.eks. servicetekniker/rejsemontør eller lignende. Du kan se dig selv i at bygge maskiner op på værksted.

Vi forventer af dig: Hos virksomheden arbejder man i teams, så vi forventer, at du er en udpræget holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder. Herudover er du målrettet og fleksibel, og sætter en ære i, at dit område er velfungerende.

Der tilbydes: En stilling på fuldtid, hvor du har mulighed for at blive en del at et fantastisk team med stor faglig stolthed, og en virksomhed i stor vækst. Virksomheden sørger for al den nødvendige oplæring. Der er opstart nu og fast stilling for den rette.

Kontakt – ansøgning: Har du spørgsmål til stillingen, kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR-Konsulent Dina eller Henrik.
Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00.

SØG STILLINGEN: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ – job nr.  53858

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, kan du slå på tråden til os, 86423540 og vi skriver dig op til denne stilling

Automatiktekniker/elektriker til elmontage og test på maskinanlæg ved Odderkanten