• English
Hjem | Jobopslag | Automatiktekniker eller elektriker til systematisk vedligehold og reparation af produktionsanlæg i Randers

HR-Industries A/S søger en el-teknisk vedligeholdelsesmedarbejder til systematisk vedligehold og reparation af produktionsanlæggene i spændende virksomhed i det nordøstlige Randers. Arbejdet er med skiftende arbejdstider i fast rulleskift med to uger på dagtur og een uge på aftenhold. Arbejdstiderne med flexordning er fra 6-7 til 14-15 på dagturen og 14.30 – 23.00 på aftenholdet, hvor aftenturen er på 4-dages uge, mandag – torsdag.

Virksomheden i Randers producerer – i lighed med flere af koncernens virksomheder – produkter til levnedsmiddelbranchen, hvorfor kvaliteten af produkterne skal overholde de strenge standarder og kvalitetskrav. Produktionsmetoder og retningslinjer mv. tager højde for dette.

Tempoet på virksomheden er højt. Alligevel er smilet og hjælpsomheden en del af kulturen. Der er et livligt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der dog aldrig er for travlt til, at kollegaerne hjælper hinanden – med fokus på, at vi sammen når målene og vi allesammen hele tiden skal blive endnu bedre.

Faglig baggrund: Tilgangen til jobbet kan være mange. Virksomheden tænker, at den ideelle kandidat har en baggrund som industrielektriker, automatiktekniker, automationstekniker, automekaniker eller lignende og har erfaring med el-teknisk reparation og vedligehold.

Den el-tekniske forståelse er vigtig og et truckcertifikat vil være en fordel, ligesom erfaring med mekanisk reparation og vedligehold også vægtes.

Den ideelle kandidat er

  • omstillingsparat,
  • har gode samarbejdsevner på alle niveauer i en organisation og
  • et godt humør,
  • er fleksibel og åben overfor nye arbejdsopgaver,
  • har et stort overblik – da der til tider har mange bolde i luften. Og endelig
  • har forståelse for betydning af høj produktivitet og et højt kvalitets- og serviceniveau.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR-konsulent Lars på 8642 3540 på hverdage mellem kl. 08.00 og 16.00.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ – job nr. 54612. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Har du ikke søgt hos os tidligere, skal du trykke på “Ansøger”-knappen.

Har du tidligere været ansat hos os, eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med et tryk på “Vikarweb”-knappen og bruge dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter kan du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes det ønskede stillingsnummer. Lettere kan det ikke være. Har du ikke et – eller har glemt dit – brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.

Log på her, hvis du allerede har en profil: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Søg straks. Vi arbejder allerede nu på at få stillingen besat. Kunden ønsker stillingen besat så hurtigt som muligt.

Automatiktekniker eller elektriker til systematisk vedligehold og reparation af produktionsanlæg i Randers