• English
Hjem | Jobopslag | CO2 svejser til daghold

For virksomhed i Randers søger HR-Industries en kvalitetsbevidst smed / svejser til daghold. Der er i første omgang tale om længerevarende projekt og med mulighed for ansættelse på sigt.

Arbejdsopgaver i stillingerne
Vores kunde laver bl.a. underleverandørarbejde, så der vil være tale om varierende arbejdsopgaver. Der vil primært være tale om co2-svejsning i mindre og større emner.

Omkring dig til stillingen
Du er uddannet smed eller har arbejdet som svejser i noget tid. Du har en god energi, er fleksibel og hjælpsom. Derudover er du mødestabil.

Omkring virksomheden:

Mindre jern og metalvirksomhed der laver underleverandørarbejde. Arbejdsformen er uformel, fleksibel og dynamisk med et godt arbejdsmiljø, hvor frihed og kreativitet er bærende værdier. Faglighed, trivsel og tillid vægtes højt, hvilket giver et engageret miljø.

 Spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Jørgen eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 56680

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du oprettet hos os, så giv os et kald, at du er interesseret i denne stilling.

Er du oprettet hos os, så så giv os et kald på 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00 at du vil i spil til denne stilling.

CO2 svejser til daghold