• English
Hjem | Jobopslag | Daghold: Smed til rustfri svejs søges til højteknologisk og succesrig virksomhed på Djursland

Vil du have et alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø sammen med gode kollegaer? Vil du arbejde alm. daghold? Vil du være med til at opbygge maskiner og procesudstyr? Hvis ja, så er det måske dig vi mangler!

Om jobbet og dig:

  • Du drømmer om at arbejde i en moderne maskinpark, hvor godt arbejdsmiljø og gode kollegaer er en selvfølge, og hvor din primære arbejdsopgave er svejsning.
  • Da du er faglært smed/klejnsmed eller svejser med erfaring/kendskab til Tig svejsning, har du styr på fremstilling af procesanlæg i rustfri stål. Du kan arbejde fagligt med rør, flanger, stativer, beslag m.m., og du er skarp på svejseproces 141 i rustfrit stål. (Svejsecertifikat er ikke et krav)
  • Du ønsker dig et alsidigt, spændende og selvstændigt job, hvor du bruger din erfaring indenfor rustfri svejs eller montage i en afvekslende hverdag.
  • Du har flair for finish, har erfaring med tegningslæsning og er vild med at lære nyt.
  • Da du kan arbejde selvstændigt og har en generel god faglighed, vil du have et job, hvor arbejdsformen er præget af medbestemmelse og mulighed for personlig udvikling.
  • Jobbet er alm. daghold

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed på Djursland udvikler maskiner, systemer og fuldautomatisk procesudstyr til industrien. Der er kort fra leder til medarbejder, hvilket gør at virksomheden er kendt for en flad ledelsesstruktur med et godt arbejdsmiljø. Samarbejde og trivsel vægtes højt, og medarbejderne bliver klædt godt på til jobfunktionerne i de moderne produktionsforhold. Der udtrykkes fra medarbejderne tilfredshed med, at der lyttes til optimeringsforslag i produktionen, hvilket giver et godt socialt sammenhold på tværs af organisationen. Firmaet er præget af faglig stolthed, stærke værdier og højt til loftet. Virksomheden tilbyder gode lønforhold m.m. De passer godt på deres ansatte, som de gør en stor indsats for at holde på. Hos denne virksomhed er tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige ansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 på vores adr. Bøsbrovej 3a.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59615)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Daghold: Smed til ...