• English
Hjem | Jobopslag | Daglig leder af produktionen i gazelle-virksomhed i vækst

HR-Industries søger en erfaren daglig leder, der vi være med til at løfte gazellevirksomhed og maskinværksted i Randers til næste niveau. Den faglige baggrund og ekspertise er vigtig.

Virksomheden er fagligt anerkendt for deres kvalitetsbevidsthed, store kompetence, tilgang til opgaverne og en leveringssikkerhed, der giver kunderne en god og tryg mavefornemmelse. Virksomheden har som underleverandør stor opmærksomhed på hurtig levering og har aftaler med nogle kunder om “strakslevering”, hvorfor der er stort fokus på produktionsplanlægning, lagerstyring og forudseenhed – alt skabt gennem en tæt og proaktiv kontakt til og dialog med kundegruppen og intern koordinering i virksomheden.

Meget af denne dialog vil blive en opgave for den daglige leder i den nyoprettede stilling. Lederen af produktionen vil som følge heraf også beskæftige sig med ordrehåndtering, indkøb ved underleverandører og intern koordinering for at sikre, at alle bolde holdes i luften, gribes eller kastes videre – alt efter hvad der skal til, for at opnå succes. En stor opgave vil også være produktionsplanlægning og lagerstyring, så det sikres, at materialer og råvarer er tilgængelige, når de skal bruges. Overblik og administrative kompetencer er også vigtige i stillingen.

Den uddannelsesmæssige baggrund for at kunne mestre opgaverne i jobbet kan være mange. Den ideelle kandidat kan have en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder eller industritekniker – er fagligt dygtig – og har måske læst videre med det sigte, at dygtiggøre sig i det planlæggende og koordinerende arbejde i en produktionsteknisk afdeling og produktion.

Der lægges vægt på, at den nye kollega – straks eller meget hurtigt – skal kunne løfte alle aspekter i jobbet og aflaster direktøren i det daglige planlægnings- og indkøbsarbejde.

Virksomheden tilbyder et godt kollegaskab og arbejdsmiljø, udfordrende arbejdsopgaver og en løn som matcher kompetencerne.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Søg via dette linkhttps://www.hr-industries.axp.dk/candidate_web/index.php – og anfør referencenummer 53696

Har du tidligere oprettet dig i vores database, søger du via din profil. Log på med dit brugernavn og adgangskode.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Lars ved HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere, elektrikere og teknikere. Montagemedarbejdere samt lager- og produktionsmedarbejdere. Administrative medarbejdere, sælgere, indkøbere, tekniske designere, ingeniører og ledere – alle med fokus på arbejdet i industrivirksomheder.

Daglig leder af produktionen i gazelle-virksomhed i vækst