• English
Hjem | Jobopslag | El-ingeniør til virksomhed syd for Aalborg

Denne virksomhed har travlt inden for rådgivning, commissioning såvel som projektering, og søger derfor en ekstra el-ingeniør til projekteringsopgaver.

Du bliver en del af et firma, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, da virksomheden er innovative og altid åbne for nye muligheder. Virksomheden beskæftiger sig primært med bygherrerådgivning og projektering inden for el, mens commissioning spænder over samtlige tekniske fag. Virksomheden arbejder med opgaver inden for alle typer byggeri, herunder nybyggeri og renovering som udføres i fag-, hoved- og totalentrepriser. Som el-ingeniør indgår du i et projekteringsteam med stor indflydelse på egne opgaver.

Dine kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er uddannet el-installatør med min. 1-5 års erfaring inden for rådgiverbranchen.

Du er fagligt velfunderet med kendskab til Revit samt Autocad. Vi foretrækker, at du har praktisk erfaring med udarbejdelse af tegningsmateriale inden for de gængse områder og systemer inden for el-installationsfaget. Selve moduleringen i Revit varetages af vores tekniks designere.

Du kan varetage og udføre tilsyn samt kvalitetssikring af egne og eksterne projekter.

Du skal bidrage til en løbende udvikling af firmaets såvel som egne faglige kompetencer og har kendskab til bips standarder. Du har medvirket på både store og mindre projekter inden for forskellige kategorier af bygninger. Du skal beherske dansk i skrift og tale.

Desuden lægger vi vægt på at du:

  • er engageret og motiveret i dit arbejde
  • er fagligt velfunderet, kvalitetsbevidst, grundig og detaljeorienteret
  • er udadvendt og fleksibel
  • du lader dig ikke slå ud af nye udfordringer, og du griber gerne fat i dem, inden de bliver til egentlige problemer.
  • har lyst til faglig og personlig udvikling gennem udfordrende opgaver
  • har et godt humør

Virksomheden tilbyder:

Virksomheden tilbyder et spændende og udviklende job med stor mulighed for selvstændighed og indflydelse på din egen dagligdag. Du tilbydes bl.a. firmapension og sundhedsforsikring, samt en række af forskellige personalegoder, og naturligvis en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

  • Et job i en spændende branche med en solid kundeportefølje.
  • Et selvstændigt og meningsfyldt job.
  • Et åbent, uformelt og godt arbejdsmiljø i moderne omgivelser.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3A) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 56939)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

El-ingeniør til v...