• English
Hjem | Jobopslag | El montør/automatiktekniker søges til eftertragtet virksomhed til maskinopbygning midt feb.

Drømmer du om at arbejde med det allernyeste indenfor komplette maskinanlæg i en international virksomhed i fortsat vækst? Til midt feb. søger vi  en automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker eller  servicetekniker til maskinopbygning m.m. 

Om jobbet og dig:

Du er vild med montering af el og teknisk montage på komplekse maskiner, og du er nysgerrig på teknisk fejlfinding. Du har lyst til at arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage.

Du har flair for montering og opbygning af el, og du trives i et dynamisk miljø, hvor din hverdag ikke altid er ens. Du vil arbejde med tilslutning af tavler, opbygning og montering af elektriske styringer, indkøring og test udstyr og anlæg og avancerede procesmaskiner.

Du ser frem til have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montagemedarbejdere og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge større komplekse fødevaremaskiner på en virksomhed, som passer særdeles godt på deres medarbejdere.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne yderst attraktive virksomhed ved Århus, som laver store komplekse maskiner, er sikkerheden i top. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler. Sikkerhed, trivsel og socialt ansvar er nøgleord hos virksomheden. De tilbyder gode løn- og arbejdsforhold bl.a. med rigtigt gode flexordninger, kantine og bredt samarbejde mellem fagene. Da det er en større international virksomhed, er der rige muligheder for nye og andre udfordringer, som et stort hus kan give. De ansatte udtrykker stor glæde for at være hos denne virksomhed.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer større komplekse maskiner og som giver supergod oplæring. Projektet er af 5 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Dina på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 57728 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

El montør/automatiktekniker søges til eftertragtet virksomhed til maskinopbygning midt feb.