• English
Hjem | Jobopslag | El montør søges til attraktiv virksomhed, som lægger stor vægt på teamwork

Drømmer du om at arbejde med højteknologiske systemer indenfor el?

Om jobbet og dig:

Du er vild med el-montage på større anlæg i samarbejde med gode kollegaer fra flere faggrupper, hvor I afleverer et færdigt produkt, som er præget af høj kvalitet og grundighed.

Du har en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage på større anlæg

Du er måske nyuddannet eller har en baggrund i byggebranchen, men vil ind i industrien.

Du har en god forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes 215 kr. i timen, fordi du ved, at du er en dygtig kollega med god energi.

Da du har forståelse for virksomhedens arbejdspres og planlægning, kan du vente med at holde sommerferie til efter uge 31. Derudover vil du gerne i gang med at arbejde, så en opstart lydende ’hurtigst muligt’ vil være ideelt for dig.

Du vil gerne have mulighed for at vælge imellem, om du bliver ansat på daghold eller aftenhold, hvor aftenhold er med en 4 dages uge, så du arbejder 32 timer, men får løn for de fulde 37 timer.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus, som er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske systemer til det globale rejsemarked, lægger stor vægt på teamwork. Arbejdskulturen er baseret på gensidig tillid, stabilitet og frihed under ansvar. Medarbejderne adskiller sig ved deres evne til at levere innovative løsninger, som er præget af høj kvalitet og grundighed. Arbejdet udføres i virksomhedens flotte lyse produktionslokaler, hvor der er stort fokus på sikkerhed. Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Virksomheden tilbyder rigtig god løn og gode ansættelsesforhold.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver oplæring. Projektet er af 4-6 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnr. 56382) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

El montør søges til attraktiv virksomhed, som lægger stor vægt på teamwork