• English
Hjem | Jobopslag | El-montør søges til højteknologisk virksomhed i Hobro

Drømmer du om at arbejde i et uformelt arbejdsklima, hvor ledelsen værdsætter dine kompetencer højt?

Om jobbet og dig:

  • Du har flair for montering og opbygning af maskiner samt maskindele, og du har sans for teknisk fejlfinding, derfor vil du gerne arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til færdige produkter.
  • Du ser frem til at få gode og dygtige kollegaer i en virksomhed, som har de ansattes sikkerhed og trivsel som første prioritet, og hvor mangfoldighed og socialt ansvar i højsæde.
  • Du vil have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montører og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge egne mindre maskiner, hvor høj kvalitet og finish er i fokus.
  • Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage.
  • Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer, samt med en meget lydhør ledelse, som vægter både medarbejdernes trivsel og meninger højt.
  • Du er måske nyuddannet eller har en baggrund i byggebranchen, men vil ind i industrien, og du har lyst til at styrke dit kendskab til el med kvalificeret oplæring.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed ved Hobro, som laver innovative løsninger til industrien, er medarbejdernes trivsel i højsæde. Virksomheden tror på, at resultater og succes opnås ved anerkendelse af deres medarbejders arbejdsindsats.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58526)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver supergod oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien. Opstart nu

El-montør søges ...