• English
Hjem | Jobopslag | Elektriker / el-montør søges til aftenhold ved virksomhed med gode lønforhold og stort fokus på trivsel

Drømmer du om afvekslende el-montageopgaver i en eftertragtet virksomhed?

Om jobbet og dig:

Du har flair for el-montage på maskinanlæg, og du har lysten til at lære om store motorinstallationer og tavlemontage/PLC-programmering, og du har sans for teknisk fejlfinding, derfor vil du gerne arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer.

Du ser frem til at få gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montører og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge tekniske løsninger til industriel Køl og Varme, hvor høj kvalitet og finish er i fokus.

Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage, så som tilslutning af tavler, opbygning og montering af elektriske styringer, indkøring og test af udstyr på anlæg og på avancerede procesmaskiner.

Du er måske nyuddannet eller har en baggrund i byggebranchen, men vil ind i industrien, og du har lyst til at styrke dit kendskab til el med kvalificeret oplæring.

Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden, så du vil have løn efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen.

Du trives i en afvekslende arbejdsdag med et godt arbejdsmiljø, faglig udvikling, personalegoder, medarbejderindflydelse og et stærkt socialt sammenhold.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel Køl og Varme, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 57348)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Elektriker / el-montør søges til aftenhold ved virksomhed med gode lønforhold og stort fokus på trivsel