• English
Hjem | Jobopslag | Elektriker til montageopgaver på anlæg til kunder i industrien.

Drømmer du om et montagejob i en nystartet virksomhed med pionerånd, ambitioner og med udsigt til vækst?

Om jobbet og dig:

Du er elektriker eller har anden relevant uddannelse eller erfaring og vil gerne bruge dine evner på opbygning af tekniske anlæg til industrien. Både selvstændigt og i samarbejde med andre.

Du får arbejdsopgaver som kabeltræk og el montage på maskinanlægene, men kender også vigtigheden af at tager andre opgaver, når det er påkrævet.

Du ser frem til at samarbejde med dygtige kollegaer fra flere faggrupper om at skabe produkter i meget høj kvalitet.

Du har kendskab til IT på brugerniveau.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Du har sans for kvalitet og har fagligheden i orden.

Du får mulighed for at arbejdede på daghold med flexordning og kommer til at arbejde i nye lyse produktionslokaler.

Du vil komme til at arbejde samme med kollegaer med stor erfaring inden for deres fag og vil få god indkøring og oplæring af rutinerede og dygtige kollegaer.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industrien, ligger nord for Aarhus. I den ny startede virksomhed er pionerånd, ambitioner og et højt faglige niveau hos de ansatte med til at give virksomheden en konstant udvikling. De sælger i dag deres produkter i Danmark, men et marked med gode vækstmuligheder både på kort og langt sigt understøtter virksomhedens ambitioner som aktør på det europæiske marked.

Sådan bliver du ansat:

Der er tale om en projektansættelse via HR-Industries og for den rette kan der på sigt blive mulighed for fast ansættelse.

Når du søger projektansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, kommer du til en samtale hos os, inden du kommer til samtale hos virksomheden, så både du og virksomheden har den rigtige mavefornemmelse, inden du eventuelt starter i projektansættelsen. Du bliver formelt ansat i HR-Industries, mens du arbejder i projektvirksomheden, og følger projektvirksomhedens retningslinjer m.m. Desuden kan du deltage i HR-Industries sociale arrangementer for projektansatte og netværke med andre projektansatte på tværs af vores projektvirksomheder.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 57866) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Elektriker til montageopgaver på anlæg til kunder i industrien.