• English
Hjem | Jobopslag | Elektronikfagtekniker / elektriker søges til eftertragtet virksomhed i Aarhus N

Har du flair for elektronik og el, og kunne du tænke dig at udfolde dine kompetencer i forskellige opgaver inden for industrielektronik samt industrimaskiner?

For Scanvaegt Systems søger HR-Industries en ny medarbejder til elektronisk, el og mekanisk samling af maskiner m.m. Scanvaegt Systems er One-Stop leverandør af intelligente hightech løsninger, der styrker sine kunders konkurrenceevne.

Vi tilbyder dig en spændende udviklingsmulighed, hvor du kan fordybe dig i produktionen af både specialiseret og standart maskineri og teknik i en større virksomhed i vækst. Vi søger en medarbejder til opbygning, test og udvikling af maskiner. Der er tale om et job i en organisation med korte kommunikationsveje, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Ansvarsområde
Du vil sammen med resten af teamet have medansvaret for opbygning af maskiner, sikre høj kvalitet samt at maskinerne bliver leveret til tiden. Ansvarsområdet inkluderer eks. følgende opgaver:

  • Elektronisk, el og mekanisk samling af maskiner, både standart, enkeltstyks-arbejde og kundetilpassede løsninger m.m.
  • Fejlfinding samt få løst udfordringer i forbindelse med dette
  • Udførelse af kvalitetskontrol
  • Lodning m.m.
  • Ad-hoc opgaver i værkstedet

Med egne udviklingsafdelinger af både hardware og software råder Scanvaegt Systems over kompetente specialister med stort branchekendskab. Det gør dem i stand til at designe innovative og driftssikre løsninger, der øger produktiviteten og styrker deres kunders konkurrenceevne, hvilket vil forbedre indtjeningen og skabe nye vækstmuligheder.

Omkring Scanvaegt Systems

Scanvaegt Systems i Århus N er markedsledende leverandører til fødevareindustri, miljø- og energisektoren, detailhandlen, grovvarebranchen og den generelle industri. Hverdagen er præget af kompetent engagement, samarbejde og ikke mindst godt humør. Scanvaegt Systems er i god positiv vækst, og de har mange kvalificerede medarbejdere fordelt på teams indenfor automation/el-hardware, software og mekanisk udvikling. Der er gode udviklingsmuligheder i et stærkt fællesskab, som er præget af godt samarbejde og godt kollegaskab. Scanvaegt Systems er gode til at holde på deres ansatte i mange år, og de er kendte for at levere innovative og stærke løsninger. Virksomhedsånden er præget af stor skabertrang i et stærkt fagligt og lærerigt miljø med fokus på innovation. Læs meget mere på https://www.scanvaegt.com/da/

Omkring dig:

Om du har en uddannelse som elektroniktekniker, elektriker eller lignende er ikke så vigtigt for os, så længe du har arbejdserfaring fra et produktionsmiljø med produktion af teknisk udstyr m.m.

Du trives i et dynamisk miljø med en hverdag, som ikke altid er ens. Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer, samt med en meget lydhør ledelse, som vægter både medarbejdernes trivsel og meninger højt.

Du vil have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montører og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge maskiner, hvor høj kvalitet og finish er i fokus.

Du har erfaring og lyst til praktiske montageopgaver, og du er indstillet på at lave letter mekanisk montage på anlæggene (beslag, følere etc.).

Du kan tænke og arbejde selvstændigt. Derudover er du god til at samarbejde om at skabe nye ideer og finde løsninger.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet eller omkring Scanvaegt Systems kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen eller Glenn Andersen på 86423540 alle hverdage mellem 08-16.00 eller ved personligt fremmøde i Randers på vores adr. Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58100) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Elektronikfagtekniker / elektriker søges til eftertragtet virksomhed i Aarhus N