• English
Hjem | Jobopslag | Er du en dygtig svejser / rejsemontør, så søger vi DIG til arbejde herhjemme!

Vil du arbejde i en større anerkendt virksomhed i Århus og få mulighed for fordelagtige diæter, hvis du bor langt fra Århus?

Vil du arbejde i flotte lyse arbejdslokaler med de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner?

Er du i offshore-branchen og mangler timer, når du er hjemme, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder, hvis du er freelancer/selvstændig og mangler timer i perioder.

 Om dig og stillingen:  

Du er en dygtig svejser samt god erfaring med at svejse rør og Tig i sort jern, da der er tale om komplicerede emner og svejsning af større anlæg.

Du har fagligheden i orden og går ikke på kompromis med kvalitet og finish.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld. Du vil få rigtig god løn og gode arbejdsforhold.

Du vil i første omgang blive ansat i 2-3 mdr. i en projektansættelse med mulighed for forlængelse i en større anerkendt virksomhed i Århus. Bor du langt fra Århus, kan der komme fordelagtige diæter på tale.

Du vil blive ansat i en virksomhed, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel Køl og Varme og har gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte.

Stillingen er en projektansættelse, hvor du kommer ind i pågældende virksomhed på en behagelig måde, og du får referencepersoner, netværk og noget på CV’et.

Ansættelsessamtalerne vil ske gennem HR-Industries, som er en god sparringspartner for dig indenfor industrien.

Tøv ikke med at tage kontakt allerede i dag – for virksomheden mangler tre svejsere, og du tilbydes god løn og gode forhold.

Specielt for denne virksomhed:  Virksomheden, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel Køl og Varme, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Kontakt: Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulenter Jørgen eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.  Vi gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg nu!

Om HR-Industries: HR-Industries er et rekrutteringsbureau med speciale i industrien. Vi beskæftiger os kun med rekruttering af medarbejdere til industriens virksomheder, og vi har bred indsigt i industrivirksomheders behov for arbejdskraft. Desuden har vi selv en baggrund indenfor industrien, derfor taler vi industriens sprog, og vi ved, hvad der er vigtigt som medarbejder. Læs meget mere på www.hr-industries.dk

Læs også positive tilbagemeldinger fra vores ansatte her: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/kandidatudtalelse/

Ansøgning: HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 55242

 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du allerede tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald.

Projektansættelse via HR-Industries: Som projektansat kommer du ind i pågældende virksomhed på en behagelig og undersøgende måde. Du kommer til samtale hos HR-Industries, hvor vi sikrer os, at du vil trives i pågældende projektansættelse, og at du har de rette faglige kompetencer til virksomheden, så du får en positiv ansættelse. Under projektet er du ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig under hele forløbet.

Er du en dygtig svejser / rejsemontør, så søger vi DIG til arbejde herhjemme!