• English
Hjem | Jobopslag | Erfaren savoperatør søges til virksomhed med kæmpe knowhow og godt kollegaskab nær Silkeborg

Drømmer du om at bruge din erfaring og selvstændighed i en virksomhed, hvor arbejdsdagene aldrig er ens?

Om jobbet og dig:

Du er en haj til opsavning og afkortning af emner til stålkonstruktioner og din solide erfaring gør, at du har styr på finish og på at levere et godt resultat.

Du er god til planlægning, og du er struktureret, så du vil være i stand til at overskue ordrerækkefølger m.v.

Du er faglært eller en superdygtig tillært, så du er i stand til at stå for en saveafdeling, hvor du vil nyde at bruge din selvstændighed. Du har en stærk tegningsforståelse, så du let kan overskue en opgave.

Du er en god kollega, så du gør gerne lidt ekstra for at fremme det gode kollegaskab på en arbejdsplads, som i forvejen gør meget for at passe på deres ansatte.

Da du har industrierfaring fra lignende stillinger og er en stabil person, ønsker du en fornuftig løn med en startløn på 190,-/timen og fleksibilitet på din arbejdsplads.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborg, som både er et ingeniørfirma og en produktionsvirksomhed, er godt solidt håndværk i højsæde. Virksomheden har specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien, og de er stolte af deres mange års erfaring og en kæmpe knowhow, som de driftssikkert praktiserer til alle deres kunder. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens. Virksomheden er i vækst både nationalt og på internationale markeder. De er tilmed frontløbere på den grønne omstilling. Virksomheden passer godt på deres ansatte bl.a. med et godt arbejdsmiljø og med en god frokost- og frugtordning samt flextid.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen N. Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer: 57275) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Erfaren savoperatør søges til virksomhed med kæmpe knowhow og godt kollegaskab nær Silkeborg