• English
Hjem | Jobopslag | Erfaren Senior Projektleder søges til gazellevirksomhed i vækst. Ansvar fra underskrift til færdigt anlæg.

HR-Industries søger en erfaren Senior Projektleder til Lundsby Renewable Solutions A/S i Løgstrup, vest for Viborg.

Virksomheden har fuld fart på og er 7 gange blevet gazellevirksomhed – endda 4 år i træk. Lundsby har i dag mere end 25 års erfaring inden for opførelse af komplette kundetilpassede biogasanlæg, som er bæredygtige, fleksible og robuste. De er anerkendt inden for energibranchen og efterspørgslen på deres totalløsninger er stor. De oplever stor vækst både i Danmark og udlandet og søger nu en erfaren Senior Projektleder til at tage ansvar for byggeprocessen fra underskriften er sat på kontrakten til at det færdigbyggede biogasanlæg er klar til commissioning.

En del af baggrunden for Lundsby’s succes er, at de ser opgaverne som et teamwork mellem de ca. 45 gode kolleger, der sammen realiserer hele processen fra de første tanker om energianlæg, til byggefasen og idriftsættelsen. Fællesskabsfølelsen og engagementet er stort.

Som Senior Projektleder bliver du en aktiv og central medspiller og får du indblik i hele processen fra idé til realisering, og du får stort ansvar for at designe, klargøre og realisere byggeriet. Undervejs vil du arbejde sammen med kolleger med teknisk og økonomisk indsigt, og i fællesskab findes løsninger på de udfordringer, der kommer.

Du bliver del af en branche i kolossal vækst – både i omfang og i teknisk viden. Dine kolleger er blandt markedets absolut bedste hoveder og de går foran med praktiske løsninger og sammensætning af kendte teknologier med konstant nyudvikling for øje.

Dine arbejdsopgaver som Senior Projektleder bliver at

 • Overtage ansvaret for projektet senest ved byggestarten
 • Stå for projektledelse, herunder:
  • Kontraktstyring
  • Personaleledelse – der indbefatter distanceledelse
  • Byggepladsstyring
  • Tidsplanstyring
  • Økonomistyring
  • Indkøb mv.
 • Lede byggeriet, håndtere det uventede og holde interessenterne orienterede
 • Lede ombygninger og ændringer af byggeprojektet undervejs, når nye teknologiske muligheder eller kundens ønsker gør det relevant
 • Lave tekniske udredninger
 • Give tekniske input til projekter som er i salgs-processen
 • Specificere og kontrollere tekniske beskrivelser

Der vil i jobbet være en del rejsearbejde – dog kun i hverdagene og fortrinsvis i koncentrerede perioder. Rejser vil primært ske i Danmark og Norden.

Dine kvalifikationer.

Du har flere års hands-on erfaring med overordnet projektledelse af større byggeprocesser og -projekter på minimum 15 mill. i totalentrepriser. Det er en fordel hvis din erfaring omfatter opførelse af teknisk byggeri som procestekniske anlæg i eksempelvis forsynings-, fødevare- eller fodervirksomheder, renseanlæg, industriel fremstillingsvirksomhed, forbrændingsanlæg eller lignende og at din erfaring med entreprisestyring er baseret på ABT18, FIDIC Yellow/Silver book, Orgalime eller tilsvarende.

For at løse opgaven bedst muligt, er det nødvendigt, at du har et højt teknisk niveau du har tilegnet dig gennem opgaverne ovenpå et solidt fagligt og teoretisk afsæt som Bygningskonstruktør, Ingeniør, Maskinmester eller tilsvarende. Du forventes at kunne læse tegninger, forstå PI-diagrammer og rørtegninger mv. Kendskab til AutoCAD er et plus.

Du er nysgerrig af natur, er opsøgende, vedholdende og en god teamplayer, der sikrer et godt samarbejdsklima internt og eksternt – og sidst, men ikke mindst, skal du brænde for grøn omstilling og ha’ et ønske om aktivt at være med til at sikre opfyldelsen af Lundsbys vision og vækststrategi.

Du kan komme med på rejsen nu, selvom den er startet. Sprogligt skal du kunne begå dig på forhandlingsniveau i skrift og tale på engelsk og dansk – og kan du begå dig på spansk og fransk i tale, er det bestemt et plus… Rejsen bliver spændende…

Du tilbydes – ved siden af det spændende og udfordrende job i en god sags tjeneste – dygtige og engagerede kollegaer, gode personaleforhold og -goder – sammen med en løn, der matcher dine kvalifikationer.

HR-Industries står for rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte chefkonsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Samtaler gennemføres løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg derfor straks.

Søg stillingen via linket: https://www.hr-industries.axp.dk/candidate_web/index.php

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Når du bliver spurgt om Ordre /Job ID, skriver du: 58020. Så kommer du direkte i betragtning.

Erfaren Senior Projektleder søges til gazellevirksomhed i vækst. Ansvar fra underskrift til færdigt anlæg.