• English
Hjem | Jobopslag | Fagligt dygtig industritekniker til opstilling, programmering og drift af CNC-dreje og -fræse maskiner

HR-Industries søger en industritekniker, der vil være en del af det fagligt stærke team på virksomheden. Virksomheden har en lang historie og investerer i øjeblikket kraftigt i nye CNC-bearbejdningsmaskiner, for at kunne matche de nye behov.

Virksomheden råder over både 5- og 9-aksede bearbejdningsmaskiner. Der er flest drejeopgaver. Den den nye medarbejder vil også få fræseopgaver.

Produktionslokalerne fremstår lyse og imødekommende. Der er fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed. Stemningen i produktionen er god og medarbejderancienniteten høj.  Nye kollegaer tages godt imod.

Arbejdsdagen er afvekslende. Ordrerne er typisk mindre serier fra få emner til 50. Nogle serier produceres i 500 stk. Kvalitet og leveringssikkerhed er vigtige begreber.

Som den ideelle kandidat er du mødestabil, initiativrig og selvkørende. Du er effektiv og har stor erfaring med op- og omstilling af CNC-maskiner, CAD/CAD-værktøjerne, anden programmering og kodning. Du har en ja-tilgang til udfordringer og er fleksibel, når arbejdsdagen kræver dette. Du finder optimering som en spændende udfordring og har lyst til at nedbringe bearbejdningstiden ved at tænke klogt og bruge de rigtige bearbejdningsværktøjer.

Ud over de spændende udfordringer og gode kollegaer, tilbyder virksomheden attraktive ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer mv.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund på tlf. : 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen via linket: https://www.hr-industries.axp.dk/candidate_web/index.php

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Når du bliver spurgt om Ordre /Job ID, skriver du: 57941. Så kommer du direkte i betragtning.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode. som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under “Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer. Du kan kvalificere din ansøgning ved at vedhæfte eller uploade bilag, men det er ikke nødvendigt.

Brug linket her: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Har du glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et nyt.

Fagligt dygtig industritekniker til opstilling, programmering og drift af CNC-dreje og -fræse maskiner