• English
Hjem | Jobopslag | Fast stilling: Automatikteknikere/Elektrikere til el-montage og test på maskinanlæg

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste inden for komplette maskinanlæg i en international virksomhed i fortsat vækst?

HR-Industries søger dygtige maskinbyggere på el-siden for større virksomhed i Aarhus, hvor du kommer til at arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer i samarbejde med din teamleder og dine øvrige kollegaer.

Dine opgaver vil primært blive:

  • Opbygning og montering af elektriske styringer
  • Tilslutning af tavler
  • Indkøring og test af avancerede procesmaskiner
  • Test af udstyr og anlæg
  • Sparring med ingeniører med flere
  • Sammenbygning af den samlede linje
  • Fejlfinding

Udover el-styringer, installationer og andet elektrikerarbejde skal du være indstillet på at deltage i mekanisk montage.

Du får et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling samt dygtige og engagerede kollegaer. Og jobbet kan give dig mange muligheder fremadrettet. Både i Danmark og rundt omkring i verden hvis du får lagt dit CV det rigtige sted. Desuden får du en attraktiv lønpakke, flekstid og kantineordning. Du vil naturligvis få den oplæring, der måtte være nødvendig, for at blive en succes i jobbet.

Om Virksomheden: En international koncern og verdens førende producent og leverandør af komplette procesudstyrs- og emballageløsninger til industrien.

Dig fagligt:

Vi forestiller os, at du har en baggrund som automatikfagtekniker, elektriker, industri-/autoelektriker, eller en faglig uddannelse som servicetekniker eller lignende. Og at du har praktisk erfaring indenfor maskinopbygning og/eller reparation samt fejlfinding på maskiner og tekniske anlæg.

Men vi hører også gerne fra dig, hvis du vil industrivejen på el-siden. Eller hvis du er nyudlært, og vil have noget på dit CV.

Dig som person:  

Som person, har du et ønske om en afvekslende hverdag, og du trives i et internationalt miljø med stor kontaktflade. Hos denne virksomhed arbejdes der i teams, så vi forventer, at du er en udpræget holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder og dele disse med resten af teamet. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Ansøgning:

HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så hvis du er interesseret, anbefaler vi, at du søger jobbet hurtigst muligt ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59794Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Er du tilknyttet HR-Industries, så giv os et kald.

Spørgsmål til stillingen:

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Glenn Andersen, Teknisk HR-konsulent hos HR-Industries eller HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries på telefon 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail, info@hr-industries.dk hvis du har spørgsmål til denne stilling.

Fast stilling: Aut...