• English
Hjem | Jobopslag | Fast stilling som svejser/smed søges til virksomhed som udviser stort socialt ansvar for deres ansatte (Aarhus)

Går du efter et fedt job med mange muligheder og med arbejdsopgaver indenfor topmoderne og komplette maskinanlæg i en meget attraktiv virksomhed?

Drømmer du om at være opdateret på det nyeste indenfor svejs, så du og dine uhyredygtige kollegaer kan aflevere eminente resultater?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er det sandsynligvis dig, HR-Industries A/S søger for større virksomhed.

Om jobbet og dig:

Du er vild med svejsning, og du kan se dig selv udføre avancerede opgaver. Du er en faglært eller tillært dygtig svejser, og du har måske svejsecertifikat eller har lysten til at tage det, fordi du er vild med at lære nyt, så du får succes i dit kommende arbejde.

Du vil have et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig og faglig udvikling, og hvor du kan vokse med opgaverne. Du vil trives i en stor international koncern med bred kontaktflade, hvor du fremadrettet får glæde af de mange muligheder som et stort hus kan give.

Du vil arbejde i flotte lyse arbejdslokaler med de mest optimale hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner til rådighed i en virksomhed med stort fokus på trivsel hos de ansatte.

Primære svejseproces er rørsvejsning med Tig/141, men virksomheden arbejder også i andre processer såsom, MAG/135 – MAG/136 – MAG/138 – Pulversvejsning/121. Arbejdet afveksler fra pre-fab svejsninger til svejsning ved skruestik og montage svejsninger på anlæg.

Du har fagligheden i orden bl.a. med generel tegningsforståelse, og du går ikke på kompromis med kvalitet og finish. Du er vant til at arbejde efter industrielle standarder.

Du vil have dygtige og engagerede kollegaer, hvor I samarbejder om spændende smedearbejde på tekniske løsninger til industriel Køl og Varme. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines, fordi du er en udpræget holdspiller.

Du er stabil og fungerer godt i teams, og du tager gerne ekstra timer, hvis der bliver behov for det, både for virksomheden, kollegaerne og din skyld.

Tilmed har du sans for kvalitet og er en god kollega, så du vil have en attraktiv lønpakke, flekstid og kantineordning.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden, og vi har flere gode faste stillinger at tilbyde dig. Når du kontakter HR-Industries, drøfter vi virksomhed og job med dig, og vi kan give dig en unik mulighed for at se denne virksomhed og de funktionelle lokaler.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden er en virksomhed ved Århus, som producerer og markedsfører tekniske løsninger til industriel Køl og Varme, udviser stort socialt ansvar for deres ansatte.  I deres flotte lyse arbejdslokaler forefindes de bedste hjælpeværktøjer og arbejdsmaskiner, og der stræbes altid efter de bedst mulige produktionsforhold. Det høje faglige niveau hos deres ansatte gør, at virksomheden er i konstant udvikling. Hos dette firma er der stort fokus på sikkerhed og rene linjer. Da det er en større international virksomhed, er der mange potentialer for alsidige udfordringer. Der er gode lønforhold og stort fokus på trivsel hos den ansatte. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Henrik Friis-Andersen på telefon 86423540 eller ved personligt fremmøde på vores Randers kontor alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (Tilføj jobnummer 56989)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs: Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Fast stilling som svejser/smed søges til virksomhed som udviser stort socialt ansvar for deres ansatte (Aarhus)