• English
Hjem | Jobopslag | Fastansat El-montør søges til højteknologisk og eftertragtet virksomhed øst for Skanderborg

Drømmer du om at arbejde i et uformelt arbejdsklima, hvor ledelsen værdsætter dine kompetencer højt? Vil du gerne have et job på fast daghold med frihed under ansvar og gode arbejdsforhold? Hvis ja, så tjek her

Om jobbet og dig:

  • Du har flair for montering og opbygning af el på komplekse maskiner, og du har sans for teknisk fejlfinding, derfor vil du gerne arbejde med el-montage på alt fra små opgaver til komplette maskinlinjer.
  • Du ser frem til at få gode og dygtige kollegaer i en virksomhed, som har de ansattes sikkerhed og trivsel som første prioritet, og hvor mangfoldighed og socialt ansvar i højsæde.
  • Du vil have gode kollegaer også fra andre faggrupper bl.a. mekaniske montører og ingeniører, hvor I sparrer og samarbejder om at bygge større komplekse maskiner, hvor høj kvalitet og finish er i fokus.
  • Du har måske en baggrund som automatiktekniker, elektriker, industri- og autoelektriker, servicetekniker eller mekaniker, som gerne vil el-vejen, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med hovedsageligt el-montage.
  • Du trives i et dynamisk miljø med en hverdag, som ikke altid er ens, hvor du vil arbejde med tilslutning af tavler, opbygning og montering af elektriske styringer, indkøring og test af udstyr på anlæg og på avancerede maskiner.
  • Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer, samt med en meget lydhør ledelse, som vægter både medarbejdernes trivsel og meninger højt.
  • Du er måske nyuddannet eller har en baggrund i byggebranchen, men vil ind i industrien, og du har lyst til at styrke dit kendskab til el med kvalificeret oplæring.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Omkring virksomheden

I denne internationale eksportvirksomhed øst for Skanderborg, som leverer intelligente totalløsning af store komplekse maskiner til andre virksomheder, lægges der stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Hverdagen er afvekslende, og det giver medarbejderne stor indflydelse og gode muligheder for at udvikle egne kompetencer. Virksomheden har gode fleksible arbejdstider og et godt arbejdsmiljø. Medarbejderne har en god aldersspredning, hvilket bidrager til en behagelig omgangstone på tværs af hele organisationen. Virksomheden tilbyder kantine, hvor der dagligt serveres en buffet med varieret kost.

Kontakt :

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Henrik eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Fastansat El-mont...