• English
Hjem | Jobopslag | Fastansat mekanisk montør med fokus på detaljen søges til eftertragtet virksomhed syd for Ålborg

Drømmer du om at arbejde med montage sammen med dygtige kollegaer på en god og sikker arbejdsplads?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med fagligt dygtige kollegaer fra flere faggrupper om montage/opbygning og fejlfinding på maskiner, og du kan lide det gode kollegasammenhold.

Du er dygtig til mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse transportbånd, flanger, rør, slanger, pneumatik samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette maskinenheder.

Du ser frem til en rigtig god ledelse, som er lydhør og som vægter medarbejdernes trivsel og meninger højt.

Du kan både arbejde sammen med andre og arbejde selvstændigt, hvor du vil bruge din erfaring fra din baggrund som evt. mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer.

Du har god forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en stabil kollega og er fagligt dygtig.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne større virksomhed syd for Ålborg har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder og kantineordning med både morgenmad og frokost.

 Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 56115)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansat mekanisk montør med fokus på detaljen søges til eftertragtet virksomhed syd for Ålborg