• English
Hjem | Jobopslag | Fastansat mekanisk montør med fokus på detaljen søges til maskinopbygning i Randers

Drømmer du om at arbejde med montage sammen med dygtige kollegaer?

Om jobbet og dig:

Du er vild med at samarbejde med fagligt dygtige kollegaer fra flere faggrupper om montage og fejlfinding, og du kan lide det gode kollegasammenhold.

Du er dygtig til mekanisk montage på alt fra små opgaver til komplette produktionslinjer, hvor dine arbejdsopgaver omfatter montering af diverse transportbånd, flanger, rør, slanger, pneumatik samt samling/montage af halvfabrikata og maskindele i større og komplette maskinenheder.

Til jobbet har du meget gerne kendskab til hydraulik samt kan svejse alm. co2.

Du kan både arbejde sammen med andre og arbejde selvstændigt, hvor du vil bruge din erfaring fra din baggrund som evt. mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller lignende, så du kan varetage mangeartede opgaver med hovedsageligt mekanisk montage og opbygning.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder

Randersvirksomheden, der bygger specialmaskiner til industrien, har kvalitet, effektivitet og overholdelse af deadlines som nøgleord. Medarbejderne arbejder i små teams med det sidste nye indenfor specialmaskiner og robotter, samt implementering af den nyeste teknologi. Virksomheden værdsætter godt håndværk og medarbejdernes sans for detaljer, da virksomheden følger visionen og er på en spændende vækstrejse. Der tilbydes fleksibel mødetid og spændende, meget selvstændige og varierede arbejdsopgaver.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars eller Glenn på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers på vores adr. Bøsbrovej 3a, 8940 Randers SV alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57578 )  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansat mekanisk montør med fokus på detaljen søges til maskinopbygning i Randers