• English
Hjem | Jobopslag | Fastansat smed til svejsning i tyndplader og pladebearbejdning primært i aluminium

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor medarbejderne anses som det vigtigste aktiv, og motiveres du af afvekslende arbejdsopgaver? Så tjek her

Om jobbet og dig:

Du drømmer om gode kollegaer og et godt samarbejde om svejsning og smedearbejde hvor du b.la. kommer omkring svejs, buk m.m.

Du har måske en baggrund som smed, pladesmed eller er tillært, hvilket gør, at du kan varetage spændende opgaver med smedearbejde af forskellig art.

Du har måske flair for svejsning i aluminium og har en generel tegningsforståelse. Tilmed har du sans for kvalitet og har fagligheden i orden.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden i Randers. Virksomheden laver egen produktion, af smedeopgaver.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Lars Hedelund på 86323540 eller ved personligt fremmøde i Randers (Bøsbrovej 3A) alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 56705 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling

Fastansat smed til svejsning i tyndplader og pladebearbejdning primært i aluminium