• English
Hjem | Jobopslag | Fiberlaser- og bukkeoperatør søges til stærkt team i virksomhed ved Silkeborg

Drømmer du om at være en del af et stærkt team, hvor I arbejder med de nyeste teknologier?

Om jobbet og dig:

Du drømmer om et godt kollegaskab, hvor I løfter i flok i en virksomhed, der har solidt håndværk i højsæde og som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Du er måske uddannet smed, klejnsmed, industritekniker, mekaniker, industrioperatør eller har anden mekanisk baggrund, eller måske er du tillært indenfor laser-skæring og evt. kantbukning, som gør at du har fokus på høj kvalitet som maskinoperatør.

Du er vild med at lære nyt, og du vil gerne udvikle dig indenfor dit fag, så du ser frem til grundig oplæring.

Du har interesse og viden for programmering, opstilling og betjening.

Du vil være på en arbejdsplads, som værdsætter deres ansatte.

Stillingen vil være fast aften- eller nathold.

Du kan arbejde effektivt og selvstændigt, og du er kvalitetsbevidst, derfor ønsker du en god løn efter kvalifikationer, ordnede forhold og stor mulighed for at præge din egen hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborgkanten, har man specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager god oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 57693)  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fiberlaser- og bukkeoperatør søges til stærkt team i virksomhed ved Silkeborg