• English
Hjem | Jobopslag | Weekend – Flere teknikere søges til kompetent vedligeholdelsesteam

HR-Industries søger erfarene vedligeholdsteknikere til brancheførende og internationalt orienteret produktionsvirksomhed i Skanderborgområdet.

Virksomheden har travlt og maskinerne kører derudaf i døgndrift. For at kunne sikre en så optimal produktion som muligt, skal produktionsanlægget løbende vedligeholdes og de søger derfor flere vedligeholdelsesteknikere til at indgå i det kompetente team.

Helt aktuelt søger de en tekniker til hvert af de faste skift på dagholdet, aftenholdet, natholdet og weekendholdet. Herudover søges en Servicetekniker til forefaldende opgaver på dagholdet.

Især weekendholdet mangler p.t.

Opgaverne vil være et mix af mekaniske og el-tekniske udfordringer, så virksomheden ser gerne, at kandidater mestrer begge områder. Hydraulik-erfaring er også en rigtig god ting, ligesom pneumatisk know-how også er et plus.

De primære arbejdsopgaver for vedligeholdelsesteknikerne vil være:

Vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner, robotter og tilhørende produktionsudstyr samt planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn.

De ideelle kandidater har:

  • en håndværksmæssig baggrund som smed, maskinarbejder, mekaniker, automatiktekniker, elektriker, elektroniktekniker eller lignende,
  • erfaring med vedligehold og fejlfinding af produktionsudstyr, herunder robotter,
  • erfaring med PLC og hydraulik-/pneumatiksystemer samt fejlfinding på samme.

Herudover er det vigtigt at kandidater er serviceorienterede, strukturerede, kvalitetsbevidste og analytiske – og følger opgaverne til dørs. Kandidater er vant til at arbejde med forskellige IT-værktøjer, kan begå sig på engelsk i skrift og tale og er i det hele taget positive og udadvendte, har gode samarbejds- og kommunikationsevner og er i stand til at træffe selvstændige beslutninger.

Er dét lige dig, så søg straks. Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt.

Søg via dette link: https://www.hr-industries.axp.dk/ – og anfør referencenummer 53937.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund, HR-Industries A/S på telefon 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.

Weekend – Flere teknikere søges til kompetent vedligeholdelsesteam