• English
Hjem | Jobopslag | Grovsmed/vedligeholdsmedarbejder/montør søges til virksomhed, som opbygger og vedligeholder anlæg

Drømmer du om et job med både ansvar og udfordringer? Vil du gerne køre ude? Hvis ja, så tjek her.

Om jobbet og dig:

Du er en problemknuser, og ordet løsningsorienteret passer godt til dig, derfor vil du gerne spille en vigtig rolle ved vedligeholdelse og opbygning af større anlæg.

Du vil gerne have en stilling, hvor arbejdsopgaverne er alsidige og udfordrende, fordi du trives med en varieret arbejdsdag.

I jobbet kan svejsning komme på tale, udskiftning af elmotorer og gear, lejrer, snegle samt rensning af anlæg m.m. Du har en relevant uddannelse måske som smed, svejser, skibsbygger eller er tillært med erfaring, som gør, at du kan arbejde bredt.

Du skal have kørekort, da du kommer til at køre ude.

Du vil gerne arbejde et sted, hvor omgangstonen er fri, uformel og bygger på gensidig respekt, og hvor organisationsstrukturen er flad med korte kommunikationsveje. I jobbet skal du ikke være bange for at blive beskidt.

Da du kan tænke selvstændigt, er omstillingsparat og ikke er bange for nye udfordringer, vil du gerne have løn efter kvalifikationer og gode muligheder for at påvirke din egen hverdag.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden. 

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne virksomhed i Randers, tilbyder man service og vedligehold af anlæg m.m. Arbejdsformen er uformel, fleksibel og dynamisk med et godt arbejdsmiljø, hvor frihed og kreativitet er bærende værdier. Faglighed, trivsel og tillid vægtes højt, hvilket giver et engageret miljø.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Jørgen på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link med jobnr. 1000061.  https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000206

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring 86423540, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vi kan også ringe dig op, hvis du vedlægger dit nr. her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Grovsmed/vedligeho...