• English
Hjem | Jobopslag | Håndværker med interesse for køleteknik

Vi forstiller os, at du har en faglig uddannelse og muligvis et eller flere kurser i køleteknik og har lysten til at teste køleanlæg fra montageafdelingen.

Om jobbet:

  • Udføre slut test af køleanlæg fra montageafdelingen
  • Fejlfinding og -retning under testforløb
  • Opbygning og montage af køleanlæg

Om dig:

  • Du har en håndværksmæssig baggrund. Det kan være som elektriker, automekaniker, industritekniker eller lignende.
  • Du ønsker at dreje dine kompetencer i retning af køleteknik og syndes det kunne være spænde at arbejder med test af køleanlæg.
  • Det kan være, at du allerede har et kursus eller to indenfor køleteknik og ønsker at udbygge din viden med supplerende kurser og oplæring i virksomhedens test afdeling.
  • Du er omhyggelig med dit arbejder og sætte en ære i at aflevere et godt arbejde

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne yderst attraktive virksomhed ved Århus, som laver store komplekse fødevaremaskiner, er sikkerheden i top. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler. Sikkerhed, trivsel og socialt ansvar er nøgleord hos virksomheden. De tilbyder gode løn- og arbejdsforhold bl.a. med rigtigt gode flexordninger, kantine og bredt samarbejde mellem fagene. Da det er en større virksomhed, er der rige muligheder for nye og andre udfordringer, som et stort hus kan give. De ansatte udtrykker stor glæde for at være hos denne virksomhed.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Henrik på 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link med job nr. 1000070.  Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. Søg her https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000224

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vi kan også ringe dig op, hvis du vedlægger dit nr. her https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Håndværker med i...