• English
Hjem | Jobopslag | Hardcore planlægger, der kan sit metier, søges til spændende projektorienteret virksomhed…

HR-Industries søger en erfaren og dygtig produktionsplanlægget til afdeling i international koncern med en fyldt ordrebog.

Den innovative virksomhed, der er beliggende mellem Hobro og Aalborg, har en uformel kultur og et godt arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved en åben og ærlig dialog, høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar til – med fokus på opgaven – at nå i mål med arbejdsopgaverne.

Virksomheden har godt 200 dedikerede og kompetente medarbejdere på lokationen og er en vigtig del af teknologikoncernen, der arbejder World Wide og har engelsk som koncernsprog.

Produktionsplanlæggeren vil få til opgave at skabe et samlet overblik over de mange projekters status for løbende at kunne tilpasse fremdriften efter “det muliges kunst” – når ikke alt går efter en lige linje. ERFARING med planlægning, tilpasning/justering af planer og gerne lidt trylleri, for at få kabalen til at gå op, er gode egenskabe at have med i rygsækken, på vej til succes i jobbet.

Planlæggeren har en stor kontaktflade til såvel interne teknikere og montører på adressen samt de eksterne kollegaer, der på afstand producerer enkeltdelene til virksomhedens produkt, der efterfølgende samles og FAT-testes inden produktet leveres til kunden, opsitiies SAT-testes og afleveres.

Kandidatens evne til at skabe gode relationer i samarbejdet vil blive værdsat. Miljøet er dynamisk og kan til tider være hektisk, hvorfor kandidaten skal kunne navigere i en omskiftelig hverdag med skiftende prioriteringer, hvor organisationen har det som en fælles værdi at en kollega altid leverer et kvalitativt godt stykke arbejde til den næste kollega i værdikæden.

Det forudsættes, at kandidater har gode både samarbejds- og kommunikative evner, en forretningsmæssig forståelse – og indstilling – samt flair for tal og IT. Tegningskendskab er en klar fordel ligesom de personlige kompetencer som ordenssans, overblik og gå-på-mod, er det, samt vilje – og evne – til at tage ansvar, så opgaverne løses med succes. Skriftsproget vil typisk være engelsk ligesom den talte kan være.

Projektansættelsen er i første omgang for en 9 måneders periode med mulighed for forlængelse.

Søg straks, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 59716. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Hardcore planlægg...