• English
Hjem | Jobopslag | Industrilakerer/autolakerer til solid og driftig virksomhed i Aarhus

Drømmer du om at have en afvekslende arbejdsdag, hvor du bliver værdsat for din store håndværksmæssige bredde?

Om jobbet og dig:

Du er en kvalitetsbevidst og erfaren lakerer, som ved at du har styr på dit håndværk, og du vil derfor have løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen.

Du vil gerne bruge din erfaring med at arbejde på større emner i et velfungerende malerværksted på en maskinfabrik i Aarhus.

Du ved, at du er en god kollega, så du nyder at indgå i et team, som vægter samarbejde højt, og hvor I hjælper hinanden med arbejdsopgaver, som omfatter klargøring, malearbejde vedr. større metalemner og andre lignende opgaver.

Du er en haj til finish, så du vil gerne lave slutprodukter, der oser af kvalitet.

Du er vild med at lære nyt, så du ser frem til god og grundig løbende oplæring af en kollega, der ligesom dig, er ansvarsbevidst og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Du vil gerne være en del af en virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og levering tages alvorligt, og ses som forudsætning for den rivende udvikling virksomheden er i.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Virksomheden har specialiseret sig i større maskiner, og de er stolte af deres mange års erfaring. Virksomheden passer godt på deres ansatte bl.a. med et godt arbejdsmiljø m.m. Jobbet vil indebære længere dage, så du eks, arbejder 3 eller 4 dags uge. Projekt til at starte med, med mulighed for fast stilling.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn eller Jørgen på telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/ 

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000265

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Industrilakerer/au...