• English
Hjem | Jobopslag | Industrilakerer/autolakerer til solid og driftig virksomhed ved Silkeborg

Drømmer du om at have en afvekslende hverdag, hvor du bliver værdsat for din store håndværksmæssige bredde?

Om jobbet og dig:

Du er en kvalitetsbevidst og erfaren lakerer, som ved at du har styr på dit håndværk, og du vil derfor have løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen.

Du vil gerne bruge din erfaring med at arbejde på større emner i et velfungerende malerværksted på en maskinfabrik ved Silkeborg, hvor du vil have et godt arbejdsmiljø i din hverdag på dagtur.

Du ved, at du er en god kollega, så du nyder at indgå i et team, som vægter samarbejde højt, og hvor I hjælper hinanden med arbejdsopgaver, som omfatter klargøring, malearbejde vedr. større metalemmer og andre lignende opgaver.

Du er en haj til finish, så du vil gerne lave slutprodukter der oser af kvalitet.

Du er vild med at lære nyt, så du ser frem til god og grundig løbende oplæring af en kollega, der ligesom dig, er ansvarsbevidst og medskabende til et godt arbejdsmiljø.

Du vil gerne være en del af en virksomhed, hvor sikkerhed, kvalitet og levering tages alvorligt, og ses som forudsætning for den rivende udvikling virksomheden er i.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborg, som både er et ingeniørfirma og en produktionsvirksomhed, er godt solidt håndværk i højsæde. Virksomheden har specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien, og de er stolte af deres mange års erfaring og en kæmpe knowhow, som de driftssikkert praktiserer til alle deres kunder. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens. Virksomheden er i vækst både nationalt og på internationale markeder. De er tilmed frontløbere på den grønne omstilling. Virksomheden passer godt på deres ansatte bl.a. med et godt arbejdsmiljø og med en god frokost- og frugtordning samt flextid.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen N. Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/ (tilføj jobnummer: 55715) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrilakerer/autolakerer til solid og driftig virksomhed ved Silkeborg