• English
Hjem | Jobopslag | Industrilakerer/maler til solid og driftig virksomhed ved Silkeborg

Drømmer du om gode kollegaer i et velfungerende malerværksted, hvor du på daghold har styr på vådlakering og godt kollegaskab?  

Om jobbet og dig:

Du er en kvalitetsbevidst og erfaren lakerer, der har styr på dit håndværk, og du vil derfor have løn efter kvalifikationer i den høje ende af lønskalaen.

Du vil bruge din erfaring med at arbejde på større emner i et velfungerende malerværksted på en maskinfabrik ved Silkeborg.

Du er i besiddelse af truckcertifikat, måske også krancertifikat.

Du ved, at du er en god kollega, så du nyder at indgå i et team, som vægter samarbejde højt, og hvor I hjælper hinanden med arbejdsopgaver, som omfatter klargøring, malearbejde at større metalemner og andre lignende opgaver.

Du er en haj til finish, så du vil gerne lave slutprodukter, der oser af kvalitet.

Du er vild med at lære nyt, så du ser frem til god og grundig løbende oplæring af en kollega, der ligesom dig, er ansvarsbevidst og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Du vil være en del af en virksomhed, hvor kvalitet og levering tages alvorligt, og ses som forudsætning for den rivende udvikling virksomheden er i.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Hos denne maskinfabrik ved Silkeborg, som både er et ingeniørfirma og en produktionsvirksomhed, er godt solidt håndværk i højsæde. Virksomheden har specialiseret sig i større maskinanlæg til industrien, og de er stolte af deres mange års erfaring og en kæmpe knowhow, som de driftssikkert praktiserer til alle deres kunder. Virksomheden laver kundetilpassede løsninger, hvilket gør at medarbejdernes arbejdsdage aldrig er ens. Virksomheden er i vækst både nationalt og på internationale markeder. De er tilmed frontløbere på den grønne omstilling. Virksomheden passer godt på deres ansatte bl.a. med et godt arbejdsmiljø og med en god frokost- og frugtordning samt flextid.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller Jørgen N. Laursen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link https://www.hr-industries.axp.dk/ (tilføj jobnummer: 58098) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrilakerer/maler til solid og driftig virksomhed ved Silkeborg