• English
Hjem | Jobopslag | Industrioperatør / maskinpasser søges til aftenhold

Vil du have et godt og stabilt job, hvor du arbejder med forskellige maskiner m.m. – så tjek her.

For virksomhed i Randers søger HR-Industries en industrioperatør / maskinpasser til fast stilling på aftenhold.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af følgende: Operatørens primære opgave i denne stilling er at producere virksomheds produkter i samarbejde med resten af produktionsteamet. Dette gøres ved forskellige produktionsmaskiner. Du vil modtage oplæring i en række processer, der både består i at kunne styre produktionslinjen, men også i at kunne lave simpelt vedligehold på diverse udstyr m.m.

Professionelle kvalifikationer til stillingen: Vi forventer, at du evt. har flere års erfaring inden for produktionsarbejde eller maskinpasning. Som person er du kvalitetsbevidst og positiv. Du har erfaring med at arbejde i team og kan samarbejde med andre.

Du kan arbejde fast aftenhold.

Du er ikke bange for at tage mangeartede ad-hoc-opgaver, og du er frisk og har gåpåmod.

Du ser frem til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger fra flere faggrupper, som ikke er bange for at lære fra sig, for du er vild med at lære nyt.

Da du har en god energi og er mødestabil, vil du have et job med en fornuftig løn efter kvalifikationer og gode ansættelsesforhold.

Du vil arbejde i en virksomhed, som har branchens nyeste teknologier, og som både opererer i Danmark, men også globalt, hvor der bliver sat pris på, at du er vild med at levere et godt stykke arbejde.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Omkring virksomheden: Denne større virksomhed ved Randers designer, udvikler og producerer genanvendelig emballage. Virksomheden er markedsledende indenfor sit felt og har et stort fokus på bæredygtighed.  Hygiejne og omhyggelighed vægtes højt, samt et højt fagligt niveau hos medarbejderne. Der lægges vægt på samarbejde på tværs af faggrupper, og at omgangstonen er uformel og åben. Der tilbydes en konkurrencedygtig løn, pensionsforhold og skifteholdsvilkår. Arbejdsopgaverne er indenfor spændende og udviklende tekniske problemstillinger, så der er god mulighed for faglig udvikling. Medarbejderne udtrykker sig positivt om et velfungerende medansvar. Virksomheden har en velfungerende personaleforening, som afholder mange gode arrangementer.

Jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt, men virksomheden venter gerne på den rette.

Jobbet er en fast stilling, på fast aftenhold. Løn efter kvalifikationer.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-Konsulent Henrik Friis-Andersen eller Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ job 57580. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Har du de mindste spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Industrioperatør / maskinpasser søges til aftenhold