• English
Hjem | Jobopslag | Industrioperatør til fast stilling i Randers

Din nye rolle – Hvorfor er det her en spændende mulighed? Arbejdet vil bestå af betjening af en moderne, højteknologisk maskin/pakkelinje og opgaverne løses i tæt samarbejde med dine gode kollegaer.  

Dine arbejdsopgaver som operatør/maskinpasser

Som operatør på dette daghold vil du få en bred vifte af opgaver, og du vil naturligvis blive sat grundigt ind i dem alle sammen af dine nye kollegaer og leder. Du vil komme til at indgå i et produktionsteam med maskinpasning samt let vedligehold af maskiner og udstyr.

Din profil til jobbet:

  • Du har oparbejdet erfaring og teknisk indsigt fra industriel produktion
  • Du har relevant baggrund gerne som industrioperatør, procesoperatør eller pakkeoperatør eller ….
  • Du har gerne erfaring fra plastindustrien, men ikke et krav.

Der tilbydes:

Fast stilling for den rette. Hos denne virksomhed lægges der vægt på samarbejde på tværs af faggrupper, og at omgangstonen er uformel og åben. Løn og øvrige ansættelsesvilkår forhandles ud fra kvalifikationer. Endelig tilbydes du gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt betydelig indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Spørgsmål/Ansøgning: 

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars på tlf.: 86 42 35 40 på hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ Job nr.  59551

Når du klikker på linket, føres du automatisk HR-Industries-databasen, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades og du kommer i spil til jobbet.

Fastansættelse via HR-Industries:

Når du søger fastansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, gør vi alt, hvad vi kan, for at jobbet er det helt rigtige match. Både for dig og for virksomheden. Er du umiddelbart en relevant kandidat til jobbet, tager vi en snak med dig, for at lære dig at kende. Vi taler blandt andet om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad der skal til, for at du trives på en arbejdsplads. Selvfølgelig spørger vi også til dine faglige kvalifikationer for at sikre, at du matcher opgaverne i jobbet. Er du fortsat interesseret, og er du stadig en relevant kandidat i forhold til jobbet, arrangerer vi en samtale med virksomheden.

Industrioperatør ...