• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/maskinarbejder (CNC-drejer) søges til fast stilling

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og lyder det interessant at producere mindre serie, så tjek her:

For virksomhed i Aarhus søger HR-Industries en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling.

Denne dynamiske maskinfabrik i Aarhus, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher i industrien, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Ledelsen er lydhør, og der gøres meget for de ansatte i virksomheden. Virksomheden har ca. 45 medarbejdere i værkstedet.  Opgaverne udføres i håndplukkede selvstændige teams, som alle udgør vigtige brikker til at finde de bedste løsninger.

Arbejdsopgaverne i denne stilling: Jobbet er til en Industritekniker eller lignende med kundskaber indenfor CNC-drejeopgaver. Arbejdsopgaver vil b.la. være:

  • Opstilling og betjening af CNC bearbejdningscentre med drejning. Der arbejdes med fanuc
  • Foretage kontrolmålinger og andre kvalitetssikringsopgaver, som led i virksomhedens kvalitetsprocedurer
  • Medvirke til løbende vedligeholdelse af maskinerne
  • Diverse

I denne ansættelse vil du få et udfordrende og selvstændigt job med ansvar for dit eget område og med stor mulighed for personlig udvikling sammen med dine dygtige og engagerede kollegaer. Desuden får du en attraktiv lønpakke, flekstid m.m. I stillingen får du naturligvis den bedste oplæring, så din ansættelse bliver en succes.

Stillingen er forskudt tid, fra kl. 13.00 og frem. Om du arbejder 4 eller 5 dags uge, er op til dig.

Dig som person og dine kvalifikationer til jobbet: Du kan være Industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager, tillært eller lignende. Du skal have lyst til at arbejde med både store og mindre emner. Du vil gerne have ansvaret for dit eget område i et job, hvor du stille og roligt selv kan styre din hverdag. Hos virksomheden arbejdes der i teams, så vi forventer, at du er en holdspiller, som er vant til at arbejde efter industrielle standarder. Du har overblik, sans for detaljen og kan bevare det gode humør i perioder med travlhed og stramme deadlines.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58650Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Industritekniker/m...