• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/maskinarbejder (CNC-drejer) til fast stilling på daghold

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og lyder det interessant at producere mindre serie, så tjek her.

For virksomhed i Randers søger HR-Industries en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling på daghold.

Arbejdsopgaver i denne stilling:

  • Programmering/betjening. Fanuc til ISO programmering af CNC drejebænk
  • Kvalitetstjek
  • Let vedligeholdelse af maskiner m.m.

I dit daglige arbejde i denne stilling skal du medvirke til at sikre høje kvalitetsprodukter på virksomhedens bearbejdede komponenter i samarbejde med deres team af dygtige kollegaer. Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med bearbejdning fra få stk. til mellemstor produktion.

Hos virksomheden har man ordnede løn– og arbejdsvilkår med god oplæring og sikkerhed i udførelsen af arbejdet. Virksomheden samarbejder på tværs af afdelingerne, hjælper hinanden. Denne virksomhed ved Randers, som udvikler, producerer og leverer højteknologiske løsninger til industrien, værdsætter deres medarbejdere højt. Virksomheden lægger vægt på højeste kvalitet og stor kundetilfredshed. Deres medarbejdere oplever dagligt varierende og udfordrende arbejdsopgaver i en virksomhed, hvor ansvar, trivsel, jobtilfredshed og respekt gennem hele organisationen er en naturlig del.

Om dig til stillingen: 

  • Du arbejder selvstændigt med ansvar for dine opgaver
  • Du har en god tegningsforståelse og vægter detaljer
  • Du har en positiv indstilling og et godt humør

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik  eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 (Bøsbrovej 3a, 8940 Randers sv)

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  job  59255. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Industritekniker/m...