• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/maskinarbejder søges til bore/fræsecenter i Hobro

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og lyder det interessant at producere mindre serie, så tjek her.

For virksomhed i Hobro søger HR-Industries en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling.

Arbejdsopgaver i denne stilling:

  • Betjening af fræser, borecenter m.m. med enkelt styk, større emner.
  • Opstilling og omstilling
  • Køre emner igennem
  • Kvalitetstjek
  • Vedligeholdelse omkring maskinen m.m.

I dit daglige arbejde i denne stilling skal du medvirke til at sikre høje kvalitetsprodukter på virksomhedens bearbejdede komponenter i samarbejde med deres team af dygtige kollegaer. Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med bearbejdning fra 1 stk. til mellemstor produktion.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne dynamiske maskinfabrik ved Hobro, som fremstiller både prototyper og store serier til en lang række forskellige sektorer og brancher, har et fælles fokus om at skabe størst mulig værdi for deres kunder. Produktionen foregår i et lyst og åbent arbejdsmiljø, som indeholder meget moderne produktionsfaciliteter bl.a. en god maskinpark. Ledelsen er lydhør, og der gøres meget for de ansatte i virksomheden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Jørgen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 59796) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Fastansættelse gennem HR-Industries

Du vil blive ansat i et forløb gennem HR-Industries, hvor den første periode er gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Denne fastansættelsesmetode er populær, da både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Vi er din sparringspartner i alle faser af prøveperioden og fastansættelsen, så vi sikrer os, at du er tilpas med ansættelsen, efter du har lært dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende.

Industritekniker/m...