• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/ maskinarbejder søges til fast stilling hos en virksomhed i Randers

Drømmer du om arbejde i Randers – og er du interesseret i et arbejde på daghold på en virksomhed med gode arbejdsforhold?

Om jobbet og dig:

Du er fascineret af den helt nye teknologi indenfor industrien, og du vil gerne arbejde med større emner i små serier som industritekniker.

Du er vild med at arbejde kvalitetsbevidst og detaljeorienteret, og du ser det som en sport at leve op til faglige og høje kvalitetskrav.

Da du har svendebrev som industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager eller tillært indenfor faget, vil du nyde at arbejde med varierede opgaver indenfor CNC-fræsning.

Du vil gerne bruge din erfaring indenfor programmering, og trives med store komplekse emner. Du trives også i et motiveret og dynamisk team, du vil gerne udvikle og er nysgerrig på at lære nyt.

Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at planlægge din tid effektivt, men du nyder også at samarbejde med dine gode kollegaer fra flere faggrupper.

Du har forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne arbejde på en større virksomhed, hvor du kan have indflydelse på, hvilket skift der passer dig bedst.

Da du er ansvarsbevidst og stabil, vil du gerne aflønnes efter kvalifikationer.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Omkring virksomheden

Denne topmoderne maskinfabrik i Randers er totalleverandør af både små og store emner indenfor metal- og plastbearbejdning, og de har en meget bred og mangeartet kundegruppe. Virksomheden lægger stor vægt på sine værdier og et godt kollegaskab. Der er en synlig ledelse både gennem kommunikation og handling, og de har et højt informationsniveau gennem infomøder og nyhedsbreve. De arbejder løbende med sikkerhed og tilbyder kompetenceudvikling gennem kurser og uddannelse. De ansatte er kendetegnet ved stor faglig ekspertise, fleksibilitet og engagement. Hverdagen byder på afvekslende arbejdsforløb og medbestemmelse over egne opgaver. Virksomheden har et godt sammenhold på tværs af afdelingerne i produktionen, som foregår i lyse og moderne lokaler. Virksomheden tilbyder kantineordning med sund og varieret kost.

Sådan bliver du ansat:

Du vil blive ansat i det populære Try & Hire -forløb, hvor de første 3 mdr. er en gensidig prøveperiode mellem dig og virksomheden. Et Try & Hire-forløb er altid med henblik på en fastansættelse. Du lærer dine arbejdsopgaver, dine nye kolleger og virksomhedens kultur at kende, og du modtager supergod oplæring. Der er altså tale om en periode, hvor både du og virksomheden gensidigt finder ud af, om et længerevarende samarbejde er vejen frem. Under Try & Hire-forløbet er du formelt ansat hos HR-Industries, og vi hjælper dig i alle faser af prøveperioden.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer: 56240) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industritekniker/ maskinarbejder søges til fast stilling hos en virksomhed i Randers