• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/ maskinarbejder søges til fast stilling ved avanceret og nytænkende virksomhed

Drømmer du om at fremstille spændende og komplekse komponenter i små serier udført på de nyeste maskiner? Vil du arbejde fast daghold, så tjek her 

Om jobbet og dig:

Du er fascineret af den helt nye teknologi indenfor industrien, og du vil gerne arbejde med større emner i små serier som industritekniker.

Du er vild med at arbejde kvalitetsbevidst og detaljeorienteret, og du ser det som en sport at leve op til faglige og høje kvalitetskrav.

Da du har svendebrev som industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager eller er tillært indenfor faget, vil du nyde at arbejde med varierede opgaver indenfor CNC-bearbejdning.

Du vil gerne bruge din erfaring til CNC-fræsemaskiner og drejebænke, men du er også vild med at lære nyt, så du ser frem til grundig oplæring, så du selv kan håndtere maskinerne og tage egne beslutninger. Du har måske epoxy- og truckkursus eller har lyst til at tage det.

Du kan arbejde selvstændigt og er i stand til at planlægge din tid effektivt, men du nyder også at samarbejde med dine gode kollegaer fra flere faggrupper.

Du har forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne arbejde på en større virksomhed, med mulighed for at arbejde på det skift, der passer dig bedst.

Da du er ansvarsbevidst og stabil, vil du gerne aflønnes efter kvalifikationer.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed på Norddjurs er førende leverandør af avanceret og unikt højteknologisk udstyr. Medarbejderne har høj faglig stolthed og stort engagement. Der tilbydes altid grundig introduktion og oplæring i deres avancerede og spændende systemer og processer. Virksomheden er i god vækst, hvilket betyder at de udvider, og at de ansatte kommer i samspil med mange nye spændende kollegaer fra flere faggrupper. Der fejres mange jubilæer, hvilket vidner om, at de holder på deres ansatte i mange år. Arbejdet foregår i rene og lyse produktionslokaler, hvor sikkerheden er i top. Trivsel og socialt ansvar er nøgleord hos virksomheden.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik Friis-Andersen hos HR-Industries eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer: 55985) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industritekniker/ maskinarbejder søges til fast stilling ved avanceret og nytænkende virksomhed