• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/maskinarbejder søges til mindre serie

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og lyder det interessant at producere mindre serie, så tjek her.

For virksomhed ved Støvringkanten søger HR-Industries en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling.

Arbejdsopgaver i denne stilling:

  • Mindre serie – der kan være tale om drej eller fræs, alt efter dine kompetencer
  • Opstilling og omstilling
  • Kvalitetstjek
  • Let vedligeholdelse af maskiner

I dit daglige arbejde i denne stilling skal du medvirke til at sikre høje kvalitetsprodukter på virksomhedens bearbejdede komponenter i samarbejde med deres team af dygtige kollegaer. Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver, med bearbejdning fra 1 stk. til mellemstor produktion. Der er tale om emner til egen produktion af maskiner.

Specielt for denne virksomhed: Denne større virksomhed har i mange år været førende indenfor fremstilling af højteknologisk udstyr til industrien. Deres medarbejder er detaljeorienterede og værdsætter høj kvalitet og finish, hvilket afspejles i firmaets positive udvikling. Virksomheden har stort fokus på deres ansattes sikkerhed og trivsel, hvor mangfoldighed og socialt ansvar er i højsæde. Den enkelte leder tager sig tid til både samtale og oplæring. Arbejdsklimaet er uformelt, og hverdagen byder på mulighed for personlig og faglig udvikling, da firmaet størrelse giver mange muligheder. Der arbejdes på tværs af afdelinger og teams, hvor der løftes i flok, og hvor arbejdsformen bærer præg af frihed under ansvar. Arbejdspladsen tilbyder flere årlige arrangementer, og kantineordning med både morgenmad og frokost.

Om dig til stillingen: 

  • Du arbejder selvstændigt med ansvar for dine opgaver
  • Du har en god tegningsforståelse og vægter detaljer
  • Du har en positiv indstilling og et godt humør

Kontakt – Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Efter 16, ring på mobil 40320657. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen: Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr.  53318 Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Industritekniker/maskinarbejder søges til mindre serie