• English
Hjem | Jobopslag | Industritekniker/maskinarbejder til enkeltstyksproduktion samt montageopgaver

Har du en faglært baggrund fra metalindustrien som industritekniker, værktøjsmager eller maskinarbejder, og lyder det interessant at producere mindre serie, hjælpe med montage m.m. så tjek her.

For virksomhed nær Viborg søger HR-Industries en industritekniker/maskinarbejder til fast stilling hvor der arbejdes bredt.

Arbejdsopgaver i denne stilling:

  • Betjening af drejebænk, fræser, mindre maskinpark
  • Opstilling og omstilling
  • Køre emner igennem
  • Kvalitetstjek
  • Vedligeholdelse omkring maskinen
  • Hjælpe med montageopgaver

 I dit daglige arbejde i denne stilling skal du medvirke til at sikre høje kvalitetsprodukter i samarbejde med deres team af dygtige kollegaer. Du får en alsidig arbejdsdag med skiftende samt udfordrende arbejdsopgaver. Der er tale om en fast stilling, med start efter aftale.

Om virksomheden:

Denne virksomhed øst for Viborg, som udvikler kundetilpassede maskiner til industrien, værner om deres ansatte med ordnede forhold. Virksomheden betragter ikke sig selv som kun leverandør af udstyr, men også som leverandør af kreative løsninger og design. Medarbejderne er derfor meget løsningsorienterede i deres arbejdsprocesser. Ånden i hele organisationen er jordnær, hvor der er kort fra tanke til handling. Virksomhedens fokus er på at være fleksibel og hurtig, hvilket giver tilfredse kunder, også på internationalt niveau. Medarbejderne værdsættes bl.a. med personalegoder i form af kantine, flextid m.m.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Henrik eller Dina Kristensen  eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58648) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

 Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Industritekniker/m...